Damco Hem Produktinformation Samarbetspartners Underlag FAQ Kontakt
Gränslöst Tullager  


Damco

Gränslöst Tullager
Logent Customs
 
  För mer information, vänligen kontakta:
  Ann-Sofie Falkemar,
CEO Logent Customs AB
Tel: 0733-24 31 95,
E-mail: Ann-Sofie Falkemar
  Søren Madsen,
CEO Nordics Damco AB
Tel: 070-612 21 33, e-mail: soren.madsen@damco.com
 
 

Pressmeddelande 2014-09-05

 

Damco och Logent ingår ett strategiskt partnerskap

Logent och Damco stärker sitt erbjudande inom tull tjänster.


Från och med 1 oktober 2014 kommer Damco och Logent att ingå ett strategiskt samarbete kring marknadsledande tjänster inom tullområdet. Samarbetet innebär att alla lösningar, expertis och tullpersonal framöver tas över och drivs av Logent Customs för att därigenom starkast möjligt kunna utveckla och investera i kostnadseffektiva tulltjänster med tanke på framtida krav såväl från myndigheter som från marknaden.

Logent, som idag är den näst största leverantören av tull tjänster i Sverige, stärker därmed ytterligare sitt tjänsteutbud, samtidigt som Damco behåller och förbättrar sina helhetslösningar ut mot kund.

"Vi är mycket glada över det partnerskap vi nu ingått med Damco. Tillsammans siktar vi på att utveckla vårt produkterbjudande och bli den marknadsledande leverantören av tulltjänster", säger Ann-Sofie Falkemar, CEO Logent Customs AB.

"Synergierna i samarbetet med Logent är stora och att samla kompetenserna i Logent Customs känns mycket positivt samt helt i linje med vår strategi att fortsätta utveckla vår tullaffär. Samarbetet öppnar upp möjligheter för nya flexibla och kostnadseffektiva erbjudanden", säger Søren Madsen, CEO Nordics Damco AB

divider

Fakta
Damco är en av världens ledande tredjepartslogistikleverantörer som specialiserat sig på skräddarsydda spedition och supply chain-lösningar. Företaget har 11 400 anställda på över 300 kontor runt om i världen och en global närvaro i cirka 100 länder. År 2013 hade Damco en nettoomsättning på 3,2 miljarder USD, hanterade 2,8 miljoner TEU för sjöfrakt och supply chain management volymer och hade flygfrakter för mer än 225 000 ton. Damco är en del av Maersk-koncernen.


Fakta
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3 000 anställda. Under 2014 beräknas Logent omsätta ca 1,7 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade, ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

   

   
 


Gränslöst Tullager®
 
Hem
Produktinformation
Samarbetspartners
Underlag
FAQ
Några röster om...
Kontakt
Miljöpolicy
Arbetsmiljöpolicy
Rehabiliteringspolicy
Socialt ansvar policy
Mångfaldspolicy
ISO 14001 certifikat
OHSAS18001 certifikat
SA8000 certifikat
In english
Lager och Distribution Damcos övriga tjänster
   
Hem Airfreight
Produktblad Green Logistics
In english Ocean Freight
  Supply Chain Development
  Supply Chain Management
  Value Added Services
  Läs mer på damco.com eller kontakta oss
AEO logga IATA
IATA
 
 
En del av A.P. Moller - Maersk Gruppen


Disclaimer Privacy policy Terms of use
© 2010 Damco Sweden AB